Fürdőszoba bútor gyártása

fürdőszoba bútor gyártása

A Lotus fürdőszoba bútorok gyártása 2003 óta folyik, közel 30.000 négyzetméternyi területen. A bútorokat professzionális gépeken készítik, kiváló minőségben. A bútorokat egyedi design alapján tervezik, melyek igazodnak a vásárlók igényeihez. A bútorok össze szerelve érkeznek Önhöz. Nem kell a szereléssel bajlódnia sem! Minden bútor, egyszerűen, egy kampó segítségével akasztható fel. A bútorok fiókjai csillapítóval vannak ellátva, a további kényelem érdekében. Egyes típusokhoz csaptelepet is adunk ajándékba.

fürdőszoba bútor

AquaSan

Új generációs mosdó desing. A mosdó közpönti szerepet tölt be egy fürdőszoba bútornál. Egy mosdó szép kinézete igen kevés a használat közben. A gyártási tapasztalatokat figyelembe véve, megalkotuk az AquaSan mosdókat.

Az AquaSan erősebb, mivel 3 rétegből áll. A felülete 2,5mm erősített acril bevonattal ellátott. Az AquaSan mosdókat, elérhetőek, az urbaline illetve roundline típusoknál.

fürőszoba bútor

Egyedi tervezés

Tervező csapat, egyedi design alapján készíti el a bútorokat. A legújabb tervezés eredménye a méltán népszerű Swing Line típus. Íves, több színben is elérehető típus, kiváló ár érték arányban, rengeteg pakolási lehetőséggel.

       

Impresszum

Szolgáltató

Adatvédelmi nyilatkozat

Fürdőszoba bútorok kíváló minőségben a Lotus kínálatából Önnek gyártva.
Több éves tapasztalattal, a legjobb minőségben, elérhető áron kínáljuk Önöknek termékeinket.

Fürdőszoba bútor termékek

Jade fürdőszoba bútor
Lotus fürdőszoba bútor
Swing Line fürdőszoba szett
Metropolis fürdőszoba bútor
Elérhetőség